1090470901 Wüsthof CLASSIC IKON Creme Sada nožov v stojane/bloku, 9 dielov, krémový jaseň

Kód: T00038236
€849
Skladom (1 ks)

Detailné informácie

100 000 + produktov
Viac ako 100 000
produktov
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
od 99 EUR
Slovenský e-shop
Slovenský e-shop
s kamennou predajňou

Podrobný popis

Sada nožov Wüsthof Classic IKON Creme 1090470901 v stojane/bloku z jaseňového dreva, ktoré je namoreného na krémovo-bielo. 

9-dielny stojan pojme 7 nožov, vidličku na mäso a ocieľku. 

Nože majú dvojité kovanie, čepele sú z ušľachtilej ocele X50CrMoV15 s technológiou brúsenia PEtec. Rukoväte sú z krémového syntetického materiálu Luran s celokovovým jadrom. 

Rozmery stojanu (d x š x v) 29 x 15 x 24 cm

Obsahuje:
Lúpací nôž Classic IKON Creme 7 cm - zahnutý tvar čepele, ktorý je ideálny na lúpanie, čistenie a tvarovanie každého ovocia alebo zeleniny so zaguľateným povrchom.
Špikovací nôž Classic IKON Creme 9 cm - malý, všestranný nôž s úzkou špicatou čepeľou vhodný na krájanie, čistenie a dekorovanie ovocia a zeleniny a špikovanie mäsa.
Nakrajovací nôž Classic IKON Creme 14 cm - má zúbkovanú čepeľ a je skvelý na rezanie pečiva a žemlí, obľúbený na tvrdé salámy a dokonca aj na zrelé paradajky.
Nôž na šunku Classic IKON Creme 16 cm - na porciovanie šunky, mäsa (surové, varené, pečené)
Santoku Classic IKON Creme 17 cm - všestranný nôž na najjemnejšie sekanie a krájanie, na prípravu ázijskej a západnej kuchyne, priehlbiny na čepeli zabraňujú prilepeniu potravín pri krájaní na čepeľ 
Kuchársky nôž Classic IKON Creme 20 cm - všestranný nôž na krájanie mäsa, rýb, ovocia, zeleniny i sekanie byliniek
Nôž na chlieb Classic IKON Creme 23 cm - má zúbkovanú čepeľ na rezanie čerstvého, chrumkavého chleba, pečiva i torty
Ocieľka Classic IKON Creme 26 cm - na naostrenie otupených hrán nožov
Rovná vidlička na mäso Classic IKON Creme 16 cm - vhodná na dvíhanie a držanie mäsa pri porcovaní a taktiež pri obracaní mäsa pri pečení.

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: