130710 Böker Manufaktur Solingen Core Office Knife

Kód: T00050937
€76,90
Skladom (1 ks)

Detailné informácie

100 000 + produktov
Viac ako 100 000
produktov
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
od 99 EUR
Slovenský e-shop
Slovenský e-shop
s kamennou predajňou

Podrobný popis

Využili sme ich desaťročia skúseností, vynikajúce know-how a každý deň sme si vybrali zmysel pre požiadavky a potreby nadšencov varenia a kuchyne v našom vývoji produktov série Böker Core v kombinácii s našimi takmer 150 ročnými skúsenosťami v produkcii nožov Solingen. Výsledkom je produkt s dynamickými líniami, vynikajúcou ovládateľnosťou a úchvatným rezaním, ktorý získal hodnotenie kvality „odporúčané poprednými maloobchodníkmi“.

Pevná čepeľ vyrobená zo zliatiny chrómu, molybdénu a vanádu (X50CrMoV15), ktorá sa dokonale hodí na výrobu prémiových kuchynských nožov.

Kovaná opierka zaisťuje bezpečné uchopenie a chráni používateľa pred možným zranením v prípade pošmyknutia. Zvláštnosťou dizajnu všetkých nožov v tejto sérii je jemne zaoblená chrbtica. Vďaka tomu je nôž ľahký a príjemný na manipuláciu v akejkoľvek polohe a zabraňuje nepríjemnému tlaku na ruku - aj keď je na chrbticu vyvíjaný silný tlak, napríklad pri vykonávaní skalnej rezanky. Krásne vzorované a dokonale vyvážené rukoväte vlašských orechov dokrývajú súdržný a príťažlivý vzhľad.

Nôž na lúpanie je obzvlášť užitočný a má krátku čepeľ. Všetky menšie práce v kuchyni sa vykonávajú pomocou tohto noža. Hlavnou úlohou, ako už názov napovedá, je spracúvanie ovocia a zeleniny. 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: