130760 Böker Manufaktur Solingen Core Carving Knife

Kód: T00050948
€113,90
Skladom (6 ks)

Detailné informácie

100 000 + produktov
Viac ako 100 000
produktov
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
od 99 EUR
Slovenský e-shop
Slovenský e-shop
s kamennou predajňou

Podrobný popis

Pevná čepeľ vyrobená zo zliatiny chrómu, molybdénu a vanádu (X50CrMoV15), ktorá sa dokonale hodí pre výrobu prémiových kuchynských nožov, je ručne kovaná remeselným výrobkom Solingen, štrukturálne optimalizovaná a potom vytvrdená na 58 HRC. Aby mala čepeľ dlhšiu životnosť a ešte jemnejšie rezanie, je vysoko leštená.

Kovaný opierka zaisťuje bezpečné uchopenie a chráni používateľov pred možným zranením v prípade pošmyknutia. Zvláštnosťou dizajnu všetkých nožov v tejto sérii je jemne zaoblená chrbtica. Vďaka tomu je nôž ľahký a príjemný na manipuláciu v akejkoľvek polohe a zabraňuje nepríjemnému tlaku na ruku - aj keď je na chrbticu vyvíjaný silný tlak, napríklad pri vykonávaní skalné rezanky. Krásne vzorované a dokonale vyvážené rukoväte vlašských orechov dokrývajú súdržný a príťažlivý vzhľad.

Vďaka svojmu dlhému a tenkému tvaru je rezací nôž ideálny pre presné rezanie mäsa a rýb. Mimoriadne jemné plátky je možné rezať rovnako ľahko ako kocky alebo rovnomerne silné tranže. Rezací nôž je o niečo pružnejší ako iné nože a optimálne sa posúva cez mäso.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: