Polarizačné cyklistické okuliare Rockbros 10171

Kód: 10171INN
€14,50
Neznámá
Položka bola vypredaná…

Detailné informácie

100 000 + produktov
Viac ako 100 000
produktov
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
od 99 EUR
Slovenský e-shop
Slovenský e-shop
s kamennou predajňou

Podrobný popis

Cyklistické okuliare, polarizačné Rockbros 10171

Jazdíte na bicykli? Lovíte ryby? Alebo ste len fanúšikom prírody? Postarajte sa o svoje pohodlie a stavte na polarizačné športové okuliare Rockbros! Veľké šošovky poskytujú široké zorné pole a polarizačný filter účinne redukuje odrazené svetlo, takže uvidíte jasne a zreteľne. Povrch šošoviek je odolný voči prachu a škvrnám. Okuliare sú mimoriadne ľahké a nespôsobujú nepohodlie a rám je vyrobený z pružného materiálu TR90, takže okuliare sú odolné voči natiahnutiu a ohnutiu a ľahko sa prispôsobia tvaru vašej tváre. Okuliare sa dodávajú s rámikmi určenými pre krátkozrakých ľudí.


Jasné videnie za všetkých podmienok

Šošovky okuliarov Rockbros majú polarizačný filter, ktorý eliminuje oslnenie a oslepujúce rozptýlené svetlo odrážajúce sa od rôznych povrchov. Toto riešenie vám umožní vidieť jasne aj počas toho najslnečnejšieho dňa. Okuliare zlepšia vaše pohodlie počas jazdy autom alebo na bicykli počas dňa a sú skvelé na horskú turistiku alebo rybárčenie, keď je rozptýlené svetlo obzvlášť oslnivé.


Premyslený dizajn

Výrobok je vyrobený z kvalitného materiálu TR90, vďaka čomu je taký odolný. Okuliarom neublíži ohýbanie a naťahovanie a ľahko sa prispôsobia každej tvári. Navyše si môžete ľahko nastaviť nastaviteľné nosové vankúšiky tak, aby vyhovovali vašim potrebám. Zorníky sú duté, takže sú mimoriadne ľahké a nespôsobia nepohodlie ani pri niekoľkohodinovom nosení okuliarov. Veľká integrovaná šošovka je orámovaná len v strede - takéto riešenie poskytuje široké zorné pole a neruší obraz, čo je dôležité najmä pri jazde napríklad na bicykli.


Integrované korekčné rámy

Ste krátkozrakí a máte problém bez okuliarov? Teraz to už nie je problém! Okuliare Rockbros boli vybavené špeciálne navrhnutými rámikmi pre korekčné sklá, ktoré dokonale zapadajú do polarizačných skiel a sú od nich oddelené špeciálnymi gumovými diskami. Stačí do rámikov vložiť šošovky vhodné pre vašu vadu, aby ste videli jasne a zreteľne, a to za všetkých podmienok.


Súčasťou balenia sú

  • Polarizačné okuliare x 1
  • Krátkozraké rámy x 1
  • Testovacia karta polarizácie x 1
  • Puzdro na okuliare x 1
  • Ochranné puzdro x 1
  • Certifikát x 1
  • Leštiaca handrička x 1

Špecifikácia:

Výrobca Rockbros
Model 10171
Názov Okuliare na bicykel, polarizované
Materiál TAC polarizátor + TR rám + PC chrániče
Hmotnosť približne 24 g
Rozmery 140 x 52 x 32 mm

Dodatočné parametre

Kategória: NEZARADENE
Záruka: 24 měsíců
Hmotnosť: 0.21 kg
Ďalšia dodávka: 24.05.2023
Množstvo v kartóne: 100 ks.
Varianta: univerzálne
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: